Τιμολογια Α4

Τιμολογια Α4 για LASER εκτυπωτες, Μηχανογραφικα εντυπα συνεχειας (dot matrix) και μπλοκ λογιστηριων.

Σχεδιασμός και κατασκευή μηχανογραφικών εντύπων πολλαπλών διαστάσεων, χρωμάτων και αντιγράφων που διακρίνονται για την απόλυτη ποιότητα στην απόδοση χρωμάτων με τη μέθοδο της τετραχρωμίας(CMYK) ή Pantone®, δίνοντας τη δυνατότητα διαφήμισης και προβολής μέσω αυτών.

Η εταιρεία μας παρέχει τη δυνατότητα εφαρμογής πιστοποιημένου ολογράμματος ασφαλείας ικανό να διασφαλίσει την εταιρεία σας και τα τιμολόγια σας από την πλαστογράφηση. Η εφαρμογή του μπορεί να γίνει σε έντυπα συνεχείας, Α4 ή ακόμα και μπλοκ.

Έντυπα διαχείρισης πολυκατοικιών όπως ειδοποιητήρια, συγκεντρωτικές καταστάσεις και αποδείξεις πληρωμής ή είσπραξης για τα οποια παρέχεται η δυνατότητα εκτύπωσης τετραχρωμίας χρησιμοποιώντας τα και ως μεσο διαφημιστική ς προβολής. Τα έντυπα αυτά μπορούν να παραχθούν είτε σε μορφή συνεχείας για εκτυπωτές Dot Matrix, είτε σε φύλλα για εκτυπωτές laser ή inkjet.

Έντυπα σε μορφή μπλοκ:
Σχεδιασμός και κατασκευή μπλόκ διαφόρων διαστάσεων με τη χρησιμότητά τους ως λογιστικά έντυπα (Δελτίο Αποστολής - Τιμολόγιο, κ.λπ.) ή ως διαφημιστικά (Μπλοκ σημειώσεων).

Ζητήστε μας άμεσα προσφορά για τα έντυπα σας:

 

Comments are closed.