Εκτυπωση τιμολογιων σε Α4

 

Εκτυπωση τιμολογιων Α4 και για εκτυπωτες dot matrix .

Σχεδιασμός και κατασκευή μηχανογραφικών εντύπων πολλαπλών διαστάσεων, χρωμάτων και αντιγράφων που διακρίνονται για την απόλυτη ποιότητα στην απόδοση χρωμάτων με τη μέθοδο της τετραχρωμίας(CMYK) ή Pantone®, δίνοντας τη δυνατότητα διαφήμισης και προβολής μέσω αυτών.

Η εταιρεία μας παρέχει τη δυνατότητα εφαρμογής πιστοποιημένου ολογράμματος ασφαλείας ικανό να διασφαλίσει την εταιρεία σας και τα τιμολόγια σας από την πλαστογράφηση. Η εφαρμογή του μπορεί να γίνει σε έντυπα συνεχείας, Α4 ή ακόμα και μπλοκ.

Έντυπα διαχείρισης πολυκατοικιών όπως ειδοποιητήρια, συγκεντρωτικές καταστάσεις και αποδείξεις πληρωμής ή είσπραξης για τα οποια παρέχεται η δυνατότητα εκτύπωσης τετραχρωμίας χρησιμοποιώντας τα και ως μεσο διαφημιστική ς προβολής. Τα έντυπα αυτά μπορούν να παραχθούν είτε σε μορφή συνεχείας για εκτυπωτές Dot Matrix, είτε σε φύλλα για εκτυπωτές laser ή inkjet.

Έντυπα σε μορφή μπλοκ:
Σχεδιασμός και κατασκευή μπλόκ διαφόρων διαστάσεων με τη χρησιμότητά τους ως λογιστικά έντυπα (Δελτίο Αποστολής - Τιμολόγιο, κ.λπ.) ή ως διαφημιστικά (Μπλοκ σημειώσεων).

Ζητήστε μας άμεσα προσφορά για τα έντυπα σας:

 

No Comments Yet.

Leave a comment