Η εταιρεια μας

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται δυναμικά στο χώρο των γραφικών τεχνών
παράγοντας προϊόντα υψηλών προδιαγραφών, καλύπτοντας τις ανάγκες των πελατών της με το καλύτερο ποιοτικό αποτέλεσμα.

Διαθέτουμε μία πλήρως καθετοποιημένη παραγωγική μονάδα, διαμορφωμένη και εξοπλισμένη με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία που μας διακρίνει, βρισκόμαστε σε μία από τις πρώτες θέσεις των εταιρειών του κλάδου μας.

Προσεγγίζουμε τους πελάτες μετά από έρευνα, βάσει των αναγκών της αγοράς.
Δημιουργούμε σχέσεις με τους πελάτες, καθιστώντας μας τον αξιόπιστο συνεργάτη τους σε κάθε εργασία που καλούμαστε να διεκπεραιώσουμε. Σχεδιάζουμε έντυπα με αισθητική και διαφορετικότητα, προτείνοντας νέες μεθόδους εκσυγχρονισμού.

Η εκτύπωση που είναι και το τελικό στάδιο της κάθε εργασίας πραγματοποιείται στο τμήμα παραγωγής όπου ο σύγχρονος εξοπλισμός σε συνδυασμό με τις καλύτερες πρώτες ύλες εξασφαλίζουν ένα ποιοτικά άριστο αποτέλεσμα.

Η εταιρεία TSIRIGOTIS PRINT σεβόμενη το περιβάλλον χρησιμοποιεί πρώτες ύλες πιστοποιημένες με ISO. Aκολουθούμε διαδικασίες ανακύκλωσης διασφαλίζοντας ένα καθαρό περιβάλλον για εμάς και τα παιδιά μας.

Τα χαρτιά που χρησιμοποιούνται είναι με πιστοποίηση FSC (Forest Stewardship Council) προερχόμενα από ορθή διαχείριση του φυσικού πλούτου.