Προφιλ

Ποιοι ειμαστε:

Η εταιρεία μας στεγάζεται σε εγκαταστάσεις χιλίων τετραγωνικών μέτρων στο Περιστέρι Αττικής και διαθέτει δύο κυλινδρικές μηχανές για παραγωγή εντύπων συνεχούς τροφοδοσίας(για εκτυπωτές dot matrix) ή σε φύλλα Α3/Α4/Α5 με την ημερήσια δυνατότητα παραγωγής να φτάνει 400.000 φύλλων Α4. Διαθέτουμε δύο εκτυπωτικές μηχανές τροφοδοσίας φύλλου με δυνατότητα τετράχρωμης εκτύπωσης και ποσότητα παραγωγής 12.000 φύλλων την ώρα .
Τον μηχανολογικό εξοπλισμό μας συμπληρώνουν και άλλα διάφορα περιφερειακά μηχανήματα τα οποία είναι απαραίτητα για την ολοκλήρωση όλων των εργασιών εντός του χώρου μας.
Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο λειτουργεί τμήμα ψηφιακών εκτυπώσεων και εφαρμογής τεχνικών ασφαλείας(ολόγραμμα κ.λ.π) για εργασίες όπως επιταγές, εισιτήρια, τιμολόγια κ.α.
Για λόγους ασφαλείας υπάρχουν συστήματα ελέγχου πρόσβασης ανά τμήμα όπου μόνο εξουσιοδοτημένα άτομα έχουν πρόσβαση και παράλληλα πραγματοποιείται καταγραφή επί 24ώρου σε κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης. Με τον τρόπο αυτό διασφαλίζουμε κάθε εργασία που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις μας.

Γιατι μας εμπιστευονται...

  • 01Για την σταθερή ποιότητα εκτύπωσης και υλικών σε κάθε εργασία που διεκπεραιώνουμε.
  • 02Γιατί πολλές φορές και αποδεδειγμένα πλέον το πολύ φθηνό κοστίζει ακριβότερα από μια σταθερή ποιότητα κατασκευής.
  • 03Γιατί με την μακροχρόνια πείρα μας είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε και στις πιο απαιτητικές εργασίες .